Ambacht en creativiteit voor uw comfort en veiligheid.

Het toepassen van dubbel glas of isolatieglas in combinatie met (bestaand) glas-in-lood is tegenwoordig veel gevraagd en kan op verschillende manieren. Inbraakveiligheid of comfort? Wij hebben de oplossing.

Het meest gangbare bij glas-in-lood in dubbelglas is het glas-in-lood paneel los in de spouw van het dubbel glas pakket (buitenzijde glas 5 mm dik, spouwdikte 9 mm, binnenblad glas 4 mm dik) te plaatsen, dit zorgt door een totale glasdikte van ca. 18 mm. Dit glaspakket kan zonder problemen met opdek-latten in een bestaand raam of kozijn geplaatst worden. Dit plaatsen doen wij niet zelf maar besteden we uit aan een professionele glaszetter die rechtstreeks met u communiceert.

Overigens kunt u er ook voor kiezen zelf dubbel glas te (laten) plaatsen (denk aan de subsidie mogelijkheden hiervoor!) en het glas-in-lood als decorpaneel aan de binnenzijde te (laten) plaatsen.

Wanneer de conditie van het glas-in-lood het toelaat kunt u er ook voor kiezen aan de binnenzijde vrijwel onzichtbaar voorzetglas te laten plaatsen. Dit kan zowel in enkel als in dubbelglas. In een van de bovenstaande foto’s ziet u een grote glas-in-lood partij bij een trap-opgang die wij op deze manier geluids,- en warmtetechnisch ge├»soleerd hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend langs voor een projectopname.